Logo EventureCompany

Boogschieten

Boogschieten

Een leuke dag boogschieten, wij verzorgen het graag voor u. Het kan een moment zijn om even uw dag te onderbreken met een leuke activiteit of om de dag af te sluiten. Schiet u hem als Robin Hood zo rechtstreeks in de roos? Wij zetten meerdere banen voor u klaar. Na de uitleg gaat u aan de gang om zelf te ervaren wat het is om met zo'n boog te schieten en hoe lastig dit soms nog is. Na het nodige oefenen maken we er nog een leuke competitie van om te kijken wie de Robin Hood van de dag is.

De boogschiet activiteit duurt 1.5 uur en kost 15 euro per persoon (minimaal 10 deelnemers). Het boogschieten vindt in principe plaats op onze locatie in Breda.

Op locatie

Het is heel goed mogelijk om deze activiteit op locaties te doen, dit kan binnen en buiten. Het kan een onderdeel zijn van een grote dag of de dag activiteit op zich. Het is zeer goed mogelijk om grote aantallen deelnemers per uur te laten schieten. Graag komen we in contact met u om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Op basis daarvan komen we met een passend voorstel. Als we uw interesse hebben kunnen wekken, dan kunt u onderstaand formulier invullen en dan nemen wij met u contact op om de mogelijkheden te bespreken.