Logo EventureCompany

Bedrijven

Er zijn verschillende redenen om erop uit te trekken: weg uit het bedrijf, op naar een nieuwe omgeving. Of het nu gaat om een leuk bedrijfsuitje, een middag met uw relaties op pad, een productiepresentatie, of een teambuilding-activiteit Wij maken een passende dag.

Wij organiseren voor u een dag zoals u dat graag ziet, met oog voor detail en op een zeer hoog niveau, op een locatie naar keuze. Bij ons niet het standaard rondje, maar een vernieuwd concept, op maat gemaakt.

Uitje

Gezellig samen een dag met de collega’s op pad, misschien omdat u elkaar niet zo vaak ziet en elkaar beter wilt leren kennen. Of juist omdat u altijd elkaar in dezelfde context tegen komt en nu eens wat anders wilt doen. Wij zeggen altijd: "samen herinneringen maken, betaalt zich altijd dubbel en dwars terug op de werkvloer". Wij hebben een aantal concepten die zich hebben bewezen als zeer vernieuwend, spannend maar bovenal heel erg leuk. Buitensport is een middel om een leuke dag te hebben maar absoluut geen doel op zichzelf.

Relatie-/klanten-dag

Op pad met uw relaties of klanten, een verrassende dag organiseren. Een positief gevoel meegeven aan uw merk. Wij organiseren graag voor u een leuke dag die u samen met uw relaties kunt beleven. U hoeft zich nergens druk over te maken, wij nemen de volledig organisatie op ons en u kunt heerlijk genieten samen met uw relaties.

Teambuilding

Samen met onze vaste trainers gaat u aan de gang met een vooraf vast gesteld vraagstuk dat leeft binnen uw bedrijf/afdeling. Als u het gevoel heeft niet meer vooruit te komen, vast te zitten in het oude, ook dan kan teambuilding een hele goed manier zijn om tot nieuwe inzichten te komen. Onze trainers hebben jaren lange ervaring met het begeleiden van groepen tijdens deze processen. Graag komen we met u in contact om een passend voorstel te doen en samen met onze trainers te kijken waar we u kunnen helpen.