Logo EventureCompany

Evenementen

Het deel "Event" van Eventure Company staat voor evenementen. We hebben een brede ervaring opgedaan bij allerlei verschillende evenementen. We ondersteunen u dan ook graag bij uw evenement, of nemen zelfs de volledige organisatie op ons.

Ondersteuning

We leveren ondersteuning en denken actief mee bij het evenement dat u organiseert. We weten dat er altijd veel op u afkomt tijdens het organiseren. Met onze ervaring kunnen we een groot deel voor u afvangen omdat we al vaker met dat bijltje hebben gehakt.

Zo leveren wij ondersteuning in de voorfase waarin wij actief met u mee denken, en een deel van de productie/regelen van u overnemen. Ook kunnen wij helpen bij de op- en afbouwen van uwe evenement. Daarnaast kunnen wij volledige onderdelen van u overnemen, zodat u bijvoorbeeld geen omkijken meer heeft naar de stands, de barren en de voorraden. Graag horen we onder het genot van een kop koffie wat u graag wilt en waar wij u kunnen helpen.

Volledige organisatie

U heeft een droom in gedachten, maar weet nog niet goed waar u moet beginnen. Of u heeft er gewoonweg niet de tijd voor. Dan komt Eventure Company voor u als geroepen: wij nemen de volledige organisatie op ons!

In goed overleg bouwen we samen die droom voor u. Met ons netwerk van professionele ZZP'ers, onze kennis van leveranciers en de vastberadenheid waarmee we ons werk doen, komen we tot een topresultaat. We hebben oog voor detail en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Onze ervaring