Logo EventureCompany

Moderne technieken

QR-codes, mobiele apps, GPS-apparatuur? Wij combineren de nieuwste technieken om een modern, nieuw evenement te creëren.

Teambuilding

Met uitdagende opdrachten laten we de deelnemers intensief samenwerken. Dat werpt z'n vruchten af, ook na het evenement.

Unieke locaties

Wij organiseren overal in Nederland. Bij jou in de buurt zoeken we schitterende, verrassende locaties waar de dag zich zal afspelen.

Professioneel

Onze evenementen zitten kwalitatief goed in elkaar. Gedurende de voorbereiding zorgen we dat je precies weet waar je aan toe bent.

"Voor onze 500 studenten organiseerde de Eventure Company een groot deel van ons introkamp en dat hebben wij als top ervaren!"

Giel Steehouder, Avans Hogeschool

Geogamers

Voor het bedrijf Zorgplan maakten we het spel GeoGamers op maat. Groepjes van vier collega's gingen met de auto op zoek naar locaties rond Doetinchem. Zelfs een stukje Duitsland werd aangedaan om maar genoeg punten te verzamelen. Elke locatie had zijn eigen uitdaging: puzzels oplossen, teamfoto's maken en aanwijzingen zoeken. De teams zaten elkaar op de hielen maar uiteindelijk won het gele team.

Lees meer »

Netwerkgame

Er bestaan vele netwerk-evenementen. Hierbij komen vele verschillende mensen die elkaar vaak nog niet kennen. Het gevaar is dan ook dat het een stijve boel wordt. Daar heeft de Eventure Company wat op bedacht: de netwerkstroombaan. Er worden willekeurige teams gemaakt die tijdens activiteiten gedwongen worden om samen te werken. Hierdoor ontstaat iets wat je bij het ouderwetse netwerken niet ziet: Een gezamenlijke herinnering.

Lees meer »