Logo EventureCompany

Geogamers

GeoGamers

Op naar een locatie te voet, per fiets of per auto het kan allemaal. Maar weet je eigenlijk al waar die die locatie is? Door in te loggen op onze app krijg je toegang tot de nodig informatie om de locatie te vinden. Op de kaart in de app staan de verschillende locaties aan gegeven, en met de extra informatie die je daarbij krijgt kan je opzoek naar de locaties. Denk je er te zijn dan checken we via de gps van je telefoon of je goed zit. Is dit het geval dan krijg jij de opdracht van die locatie te zien. En dan is het zorgen dat je of de creatiefste bent, de snelste, of gewoon de eerste.

Deze activiteit is vanaf 15 mensen te spelen. De activiteit is zeer goed te spelen met grote groepen. De activiteit is aan te passen naar uw wens, maar we raden wel aan om er op z'n minst een dagdeel voor vrij te maken. Het vervoersmiddel bespreken we in overleg, en kan ook een mix zijn van verschillende middelen. Ook is de activiteit heel leuk te spelen als je met meerdere locaties te gelijk wilt spelen. De prijs is afhankelijk van wat we samen in overleg precies bedenken. Wij maken deze activiteit altijd volledig op maat, zodat het precies aansluit bij u vraag.

Als we uw interesse hebben kunnen wekken, dan kunt u onderstaand formulier invullen en dan nemen wij met u contact op om de mogelijkheden te bespreken.