Logo EventureCompany

Scholen

Als school staat u vaak voor een uitdaging als u met uw studenten/leerlingen op pad wilt. U bent op zoek naar een programma dat aansluit bij de belevingswereld van de student/leerling, iets wat past in uw budget, maar ook nog eens hip, uitdagend, vernieuwd, leerzame en doeltreffend is. Daar kunnen wij u bij helpen. We komen graag met een passend voorstel op maat!

Schoolkamp

Als u voor meerdere dagen op schoolkamp wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren schoolkampen voor groepen van 40 of meer personen in Nederland en net over de grens in België. We nemen de volledig organisatie van u over. Dankzij onze ervaren instructeurs en de leuke en vernieuwde activiteiten heeft u een fantastisch kamp. Of u nu liever binnen slaapt of in tenten, het is bij ons allemaal mogelijk. Vul onderstaand formulier in en we komen graag met een passend voorstel.

Sportdag

We kunnen een onderdeel van de sportdag voor u verzorgen. Maar ook de volledig sportdag voor u organiseren. We kunnen de sportdag ook op allerlei manieren verrijken. Zo is het mogelijk om met een GPS opzoek te gaan naar de verschillende posten waar een actieve activiteit word gedaan. Een andere mogelijkheid is dat wij in de omgeving van u school een activiteit uitzetten in combinatie met het gebruik van de mobiele telefoon.

Introkamp/introdag

Voor diverse hogescholen en universiteiten organiseerde Eventure Company al een onderdeel van het introkamp of het volledig introkamp. Onze ervaring is dat erbij een introkamp vaak net even andere eisen worden gesteld dan aan een gewone kamp. Het draait extra om teambuilding en vaak moet er met verschillende partijen rekening gehouden moet worden. Dat is voor ons geen enkel probleem.