Logo EventureCompany

Portfolio

Introkamp Crazy 88,Avans Breda

Voor Avans zetten wij "Crazy 88 in". De school ging met 500 studenten 88 rare, gekke leuke opdrachten te lijf. De opdrachten werden ingeleverd via een speciale webapp.

Programma Scouting Talent

Voor het trainees programma van Scouting Nederland hebben wij een James Bond dag georganiseerd. Belangrijk bij deze dag was de samenwerking en de teambuildings activiteiten.

Netwerkcafe te Velp van Helicon

Voor het netwerkcafe van Helicon organiseerden we de samenwerk- stormbaan. Hierin gingen de deelnemers in groepjes aan de gang met de uitdagingen op de stormbaan.

Kick-off programma tweede jaars, Avans Hogeschool

Voor het tweede jaar van small business en retail management zijn 80 studenten drie dagen naar Soest gegaan om daar de kick-off van het acemdiejaar te hebben. Deze drie dagen werden volledig door ons verzorgd. Ze hebben verschillende programmma's gedaan waar teambuilding en samenwerken steeds in terug kwamen.

Bedrijfsuitje Zorgplan

Voor het bedrijf Zorgplan hebben wij een leuk en actief bedrijsuitje georganiseerd. Ze begonnen met een lunch en daarna werd er in ver teams het spel GeoGamers gespeeld.

Waslab

Waslab is een bijeenkomst waar uw vraag en oplossing centraal staan. Denken en doen komen hier bij elkaar. Uw vraag wordt door een groepje van collega’s besproken, betwijfelt, uitgediept en van inzicht voorzien. U ontvangt zowel tips en suggesties als complete oplossingen. Ondertussen breidt u uw netwerk uit me relevante contacten die écht iets voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie kijk hier op de website van Waslab