Logo EventureCompany

Crazy 88

Crazy 88

Daar sta je dan met je boekje, telefoon en je team: op naar een leuke, gave, spannende dag. Heeft u wel eens een bushoekje versierd als huiskamer of een politieman bedankt voor de goede daden die ze doen?

Dit zijn zomaar enkele opdrachten die u tegen zou kunnen komen bij de Crazy 88. U gaat met 88 rare opdrachten de stad in. De uitdaging is om zoveel mogelijk opdrachten gedaan te krijgen. Deze opdrachten passen we volledig aan u als klant aan.

Als je een opdracht hebt uitgevoerd, maakt je hier een foto van met je telefoon en levert deze in via de app die bij het spel hoort. De jury zit er klaar voor en kijkt deze opdrachten na en zal je zo snel mogelijk laten weten, of de opdracht goedgekeurd is of dat je het nog eens moet proberen.

Deze activiteit is goed te spelen vanaf 20 personen en de activiteit leent zich goed voor grote groepen. Ook is de activiteit heel leuk te spelen als u met meerdere locaties tegelijk wil spelen. Ook is deze dag goed uit te breiden met een aantal ondersteunende activiteiten, waar u in één keer een flink aantal punten kunt scoren.

De tijd die je hiervoor vrij moet maken in het programma verschilt van vier tot acht uur. Verder is de dag leuk af te sluiten met bijvoorbeeld een BBQ of een groot feest. Ook dit regelen we graag voor u.

Als we uw interesse hebben kunnen wekken, dan kunt u onderstaand formulier invullen en dan nemen wij met u contact op om de mogelijkheden te bespreken.